6972727944 ΤΑΛΛΙΑΔΟΥΡΟΥ 23, Καρδίτσα geogaspliatsikas@windowslive.com
hero image

 

 

 

 

 
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
PLIATSIKAS GAS | Ύδρευση - Θέρμανση - Φυσικό Αέριο - Πυρόσβεση - Service Καρδίτσα

Η επιχείρηση PLIATSIKAS GAS, διαθέτοντας εξειδίκευση και μακροχρόνια εμπειρία μπορεί να παρέχει στους πελάτες της μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών. 

Εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες όπως υδραυλικές εργασίες, υδραυλικές εγκαταστάσεις, εγκαταστάσεις θέρμανσης, εγκαταστάσεις φυσικού αερίου και εγκαταστάσεις πυρόσβεσης και πυρασφάλειας σε οικίες και επαγγελματικούς χώρου.

Τα πακέτα υπηρεσιών μας μπορούν να καλύψουν στο μέγιστο τις ανάγκες κάθε ιδιώτη και επαγγελματία που θα μας εμπιστευτεί. 

 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών με στόχο να παρέχουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών τα οποία θα καλύψουν κάθε ανάγκη.
 
 

Ύδρευση
Η επιχείρηση PLIATSIKAS GAS μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας παντός είδους υδραλικές εργασίες άμεσα και με συνέπεια.

 

Θέρμανση
Η επιχείρηση μας αναλαμβάνει να εξασφαλίσει κορυφαίες λύσεις θέρμανσης για τον χώρο σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 
 

Φυσικό Αέριο
Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση φυσικού αερίου για μέγιστη οικονομία και θέρμανση κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.

Πυρόσβεση
Διαθέτοντας την κατάλληλη εξειδίκευση έχουμε την δυνατότητα να καλύψουμε την πυρόσβεση - πυρασφάλεια κάθε κτιρίου.
 
 
 
 
 
 


Service
Η επιχείρηση μας μπορεί να παρέχει άμεσο service σε λέβητες και καυστήρες με στόχο την αύξηση της απόδοσης αλλά και την αντοχή στο χρόνο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Στόχος μας, από την πρώτη μέρα της ίδρυσης μας έως και σήμερα είναι η προσήλωση στην άρτια εξυπηρέτηση των πελατών μας. Επίσης στοχεύουμε πάντα στην ταχύτητα αλλά και στην ποιότητα των εργασιών μας με εγγύηση για το αποτέλεσμα. 

Η εμπειρία μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε ποιοτικές εγκαταστάσεις θέρμανσης, για τις οικίες και τους επαγγελματικούς χώρους σε πολύ προσιτές τιμές.

Για κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε διενεργούμε την κατάλληλη μελέτη ώστε να μπορούμε να προτείνουμε εξατομικευμένες λύσεις.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε άμεσα διαθέσιμοι για οποιαδήποτε εργασία χρειάζεστε αξιόπιστα και οικονομικά.